måndag 30 juni 2008

Golv


Jag har lovat att visa upp mitt köksgolv, Isabelle har tipsat en bloggare om att jag har ett "superfint" golv. Golvet är ett Marmoleum click som jag lagt på bredden. Jag hade beslutsångest innan jag kom fram till Volcanic Ash och Raven. Vi gjorde om hela köket och att jag ville ha den mörka Virvarr på mina bänkskivor var klart sen länge. Men jag var rädd för att golvet skulle bli för mörkt. Med vita luckor och vitt kakel så blev det svarta golvet riktigt bra, det behövdes något som bröt av mot allt det ljusa. Och den ljusa upplevs mkt ljusare i verkligheten än på provet, därför är jag glad att jag valde den mörkare. Det kommer fler bilder från köksrenoveringen längre fram.

söndag 29 juni 2008

Kuddhörna


Jag har en stor kärlek till kuddar! Byter gärna och ofta, just nu ligger dessa i soffan. Eller på golvet mest för av nån anledning så hamnar dom där. När man har barn så lär man sig att en soffa inte bara är en sittmöbel, utan kan även användas som kullerbyttematta och då är kuddar bara ivägen.
Elefanttyget av Estrid Ericson är en stor favorit, den kudden kommer inte bytas ut. Kan tänka mig en kompiskudde med röda elefanter. Elefantkudden har just nu sällskap av Moln och Unikko i svart (syns inte i bild, ligger i andra "ringhörnan") Jag gillar att blanda olika mönster men med samma kulörer.
I bakgrunden skymtar Nightfly, även den en favorit i hemmet!




torsdag 26 juni 2008

Post....




idag igen! Dags för det sista kuvertet från det stora landet i väst. Jag är mer än nöjd med innehållet i båda! Det blir en djupdykning i lådorna i kväll/natt för att hitta det som jag tror passar till! Lilla E tyckte inte att det var så ömtåligt för det var ju inte gjort av glas men mamma var av en helt annan åsikt. Så nu står det i säkert förvar högst upp på hyllan..


onsdag 25 juni 2008

post..



igår kom ett efterlängat kuvert på posten...så idag köpte jag lite tillbehör till innehållet. Platsen till detta är inte klar och jag väntar på mera....

måndag 23 juni 2008

Love...

så var äntligen väntan över...en trevlig kväll med tjejerna i SATC och tjejerna i verkliga livet! Vi träffades över en drink och pratade tjejsnack i ren SATC-anda!

Filmen var så bra man kunde tänka sig men ändå helt oväntad!
Det var mycket skratt och även en del tårar av både glädje och sorg, men det bästa var en kväll i trevligt sällskap!!

God natt

lördag 21 juni 2008

Altan!



Äntligen är den klar...nästan! Det är så skönt att kunna gå rakt ut på ett trädäck. Mest nöjd är jag nog med den innersta raden med stenar - lite "ernstinpiration" som kom till under arbetets gång.
Nu gäller det att få färdigt det sista!

torsdag 19 juni 2008

Premiär!

Efter att länge ha läst alla roliga och kreativa bloggar tyckte jag att det var dags att skapa en egen! Så välkommen till mig, mixat&fixat, en blogg som kommer att handla om inredning, färg och form, om saker som jag gillar och som jag fixar med här hemma och på arbetet.

Bor i ett sextiotalshus och mixar Gammalt och Nytt, Ikea och Designklassiker.