fredag 11 december 2009

11

Dagens val av tapet blir från Intrade och kollektionen "PIP"
På Intrade´s hemsida kan man läsa " En fantastisk kollektion i sprudlande mönster och färger för alla, bara fantasin sätter stopp. Prickigt, blommigt, fjärilar och fåglar eller en fin rand för den försiktige." Kan bara instämma, detta är tapeter man blir glad av!


Morgonen startade med ett helt fantastiskt luciatåg, nästan alla elever på skolan deltar på något sätt i detta. Först ut förskolebarnen ihop med F-klassen och 1:or som sjöng söta julvisor, otroligt att se alla små våga stå på scen inför så många åskådare, sen var det tärnor och stjärngossar, små möss och ett flertal "Stalledrängar" Sist in skred Lucian ner för trappan och fram på scenen följt av sina ledsagare, jag var så nervös för att kusinen skulle ramla i trappan, men det klarade hon galant.På "vår" skola har man 2 otroligt duktiga musikfröknar som verkligen har förmågan att få till något utöver det vanliga, barnen sjunger så fina stämmor i sånger som man kan tycka är lite svåra men som dom klarar galant, allt ackompanjerades av en duktig harpist (om henne kan man läsa här)

I helgen är jag ledig från arbetet i färgaffären, men jag tänkte göra jobbrelaterade saker hemma, ( hallen ska få en makeover) förvånande nog gick min idé igenom hos resten av familjen, L har lovat att hjälpa till med penseln! Trevlig helg!

3 kommentarer:

Hildur - fixaodona sa...

Åhå, ska bli roligt att se vad du hittar på därhemma! Här har det varit lugnt med pysslandet, har knappt varit hemma de senaste veckorna känns det som.
Trevlig helg! Kram!!!

Hildur - fixaodona sa...

Grafitgrått kommer jag ihåg. Har en liten story att berätta för dig ang. träden... Förresten, vitt blir väl aldrig fel!? :-) Om det känns tråkigt beror ju på vad man har runtomkring. Det är bara att höra av sig om du behöver bli räddad. :-D

Ann sa...

Mycket fina tapeter! Särskilt den röda med rosa prickar ;)
Kram