söndag 8 februari 2009

Glasstrut

Idag har jag och lilla e stärkt oss med Alvedon och gett oss ut i backarna. Barnen som aldrig tidigare åkt slalom eller lift har lärt sig snabbt. Ett par vurpor har det blivit både i backen och i liften men allt går framåt. Min egen start som slalomåkare vid 8-årsålder slutade i ett staket och så illa har det inte gått för tjejerna idag! Efter en rejäl vurpa i en av barnbackarna vågade inte L åka själv så det fick bli glasstrutvarianten med mamma dom sista 2 åken! Det har snöat hela dagen, varit minus nio och vindstilla, snödjupet i backarna är ungefär 25 cm. Vi har det toppen!

L skriver om sitt sportlov här

4 kommentarer:

jennys hus sa...

vilken härlig dag ni verkar ha haft. Här är det inneväder som gällt idag....kallt & blåsigt.
men lagom till arbetsveckan så skulle det bli fint väder...slår aldrig fel:-(
Kram/jenny

mixatofixat sa...

nä det brukar vara så typiskt! likadant på sommaren, dom dagar man är ledig är det molnigt eller regn! I morgon skulle vi nog få sol och det ska bli skönt, men det gör inget med minus 9 och moln bara det inte blåser! Ha en bra arbetsvecka

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att ni får en toppenvecka och att det är slut på sjukdomarna nu ! Håll dig i nu, men här i vår lilla stad så är det snö och minusgrader så barnen åker pulka för fullt !
Häls
Maria några kvarter bort

mixatofixat sa...

Hej Maria! Vad kul att ni oxå har sportlovsväder! Då är väl backen vid vårat välanvänd! Hittills har vi det jättebra, E mkt pigg med alvedon och orkar med att åka, liften fixar hon och ner kommer hon oxå. idag blev L så trött efter alltför många vurpor i en lite för avancerad backe så hon blev "räddad" och fick åka skoter ner, Det var höjdpunkten idag! Ah det bra!