tisdag 24 augusti 2010

Fynd



I början av sommaren hittade jag ett skåp i en second hand butik, jag behövde ett stort skåp med massa förvaringsmöjligheter. Mitt fina gamla teakskåp fick jag lämna kvar i huset, men detta är helt ok. Det är ganska skavt på dörren, men min tanke var att måla om det så det gjorde inte så mycket, men nu får det nog vara träfärgat iallafall! För endast 150 kronor kan det få vara i lite dåligt skick, huvudsaken är att alla pysselsaker får plats!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Det är min mamma som har gjutit ljusstakarna, älskar dem! :)
Den randiga tavlan är hemmagjord, av en bit presentpapper och en fin ram! Lätt som en plätt!

Anonym sa...

Det skåpet känner jag igen. Köpte du det på Skaraborgshjälpens Second hand? Vi tömde mormor lägenhet i våras och jag tror det är det. Ingen av oss hade plats för skåpet tyvärr.. Kul om du tog hand om det! Kram Helena N :)

mixatofixat sa...

Sofia: Ljusstakarna är jättefina! Trodde att tavlan var hemmagjord, jag har ett randigt tyg som jag tänkte rama in samt en bit av ett marimekkityg som jag oxå tänkte göra en tavla av.
Helena: Jag köpte det på det som ligger "ovanför" Kupan, där har jag även köpt stolar och en byrå samt soffbordet, du kanske känner igen fler saker ;)