fredag 13 augusti 2010

Skattkammare


Har varit nere i källaren och rotat runt i en del kartonger med tyger, hittade lite som jag tänker sy av i helgen. Det kommer bli en kudde till av "elefanttyget" och även av det randiga. Det vita linnetyget ska det bli en hissgardin! Som vanligt blir det inte så färgglatt!!
Ha en riktigt trevlig helg!

4 kommentarer:

Hildur - fixaodona sa...

Men då kanske jag kan skicka över mitt elefant-tyg också. ;-) Så kanske du kan sy en extra kudde när du ändå är igång. :-D Det har ju legat i gömmorna rätt länge nu. Tur att det är ett tyg som inte går ur tiden i allra första taget.
Formex var ett riktigt lyckopiller i år! Färg- och mönstermixar så det står det härliga till. Precis som jag vill ha det!

Ulli sa...

Det är alltid bra att "rota runt". Man kan ju hitta div nyttigt. Jag är ju svag för svart och vitt så tygerna faller mig i smaken direkt.

Ha en bra dag!
Ulli

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka och bloggar!
Kul dethär med elefanttyg..jag har gröna elefantkuddar i vår soffa men nu vill jag byta soffa så att kuddarna ska passa ännu bättre..lite sjukt kanske..men jag älskar kuddarna och soffan har blivit sliten och solblekt..

Häls Maria, som har flyttat men jag tror att jag fortfarande bor några kvarter bort från ditt nya hem

mixatofixat sa...

Hildur: Visst, kom hit med elefanttyget så ordnar jag det!

Ulli: Ja man kan hitta massa man har glömt att man hade! Roligt att du gillar tygerna, svart och vitt ÄR snyggt!

Maria: Byt soffan du!! Elefanttygerna är ju sååå fina, vill ha i gult! Ja vi bor nog ff några kvarter bort från varandra!! Sta´n är ju inte så stor!