torsdag 3 juli 2008

Kuddar

efter ett kvällsdopp så är det dags att sy ett par kuddar till en skyltning som jag håller på med.


Tygerna kommer ifrån Sandbergs senaste barnkollektion, Kaspar & Saga II, likaså tapeterna. Gillar verkligen Sandbergs tapeter och tyger, barnkollektionerna är bra för dom är rena och enkla med mönster och färger som man inte tröttnar på. Mina båda tjejer har tapeter och tyger i sina rum från den första kollektionen och dom är fortfarande lika fina.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon! Bara några timmar kvar nu då... innan du går på semester. :-D Maken jobbar ju sista dan innan sin 5 veckors semester. Så även fast inte jag är ledig så får man lite semsterkänslor ändå. Nu måste jag fara till jobbet... ska hinna kolla klor och ph i poolen först. Kraaam!

petrified in pink (Petra) sa...

Åh, lycka är Sandbergs tyger! Vi har första Kaspar & Saga i vårt lekrum och det är som du säger, man tröttnar verkligen inte i första taget, jag älskar det lika mycket nu som då, mycket annat tröttnar man så fort på! Har dessvärre inget barnrum som behöver inredas just nu...

mixatofixat sa...

Ja visst är dom fina, mina favoriter är dom från den första Kaspar&Saga. Mina tjejer har varsin "Kaspar" i sina rum, en i rosa och en i grönt. Till det har dom gardiner i "Saga". Hade köpt gardintyg från Designers Guild precis innan Kaspar&Saga kom och ångrade mig...men strax efter så köpte vi hus och som tur var så passade inte dom gamla gardinerna!! Tapeterna har suttit upp i lite mer än 4 år och dom kommer att få sitta lika länge till, om mamman får bestämma!!

martina sa...

Åh ja fina tyger!