onsdag 30 juli 2008

sköna hem..

en av favortittidningarna kom i brevlådan idag, där var det ett repotage som gjorde mig riktigt sugen på att måla golven vita...ännu ett projekt till attgöra-listan?? Nu ska jag fortsätta läsa nya numret, go´natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har det kommit ett nytt nummer nu? Då måste jag hålla utkik i butikerna om några dagar. :-) Det blev faktiskt lite shoppat idag. Har gjort riktiga fynd. *nöjd* Och på tal om vitt golv, ska måla golvet vitt i sovrummet. Får se när det blir bara... ska försöka få ihop nån form av "moodboard" till sovrummet så jag vet vart det slutar. :-) Vill verkligen att det ska bli bra!!! Sov gott! Kram!!!

Anonym sa...

Hallå där! Nu är jag också tillbaka på jobbet. Känns helt ok... särskilt när regnet öser ner ute. :-) Annars är det lite av en mjukstartsvecka eftersom maken och barnen är lediga ytterligare en vecka. Vi hörs! Kraaam!

Maria sa...

Hej!
Hittat hit för första gången. Tycker att det fanns mycket intressant att läsa och titta på här =)

Anonym sa...

åh tror jag vet vilket hem du menar...jag hade bestämt mig för att ha lite mörkare färger hemma (igen) när jag köpte tidningen och såg det här vita hemmet och i ett slag så försvann det mustiga mot det vita (igen)...jag är veliga NR1 men vitt e ju så fräscht, det går ju inte att komma ifrån...:) Nu har det blivit lite av terror hos dig, inte meningen ;) ha en bra dag :)