tisdag 29 juli 2008

kulörer


har alltid haft alla böcker i bokstavsordning tidigare , men när vi bytte ut Billy i björk mot Billy i vitt så tänkte jag testa att ställa böckerna i kulörordning. Såg ett repotage i Elle Interiör eller Sköna hem och tyckte det såg lugnt men ändå kreativt ut. Tyvärr lite svårt att hitta en del böcker när man inte kommer ihåg hur dom såg ut. Vi har en hel vägg med hyllor och det känns som om hemmet blir mer levande.

6 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Det blev jättefint tycker jag. Min syster har alltid organiserat sina böcker på detta viset och jag har alltid tyckt att det ser så härligt ut.

Anonym sa...

Japp, jättefint med färgsorterade böcker!!! Så har jag gjort med mina, men dom är inte i närheten lika många som era. Dock fick jag mitt paket från adLibris igår, så nu har jag i alla fall åtta nya pocketböcker att ställa upp i hyllan. En är redan utläst! :-) Vi hörs! Kram på dig!!!

mixatofixat sa...

isabelle:jag har rensat bland böckerna, det finns fler i förrådet och på svärföräldrarnas vind...har läst ett gäng nu på semestern, vad läser du??
petra: jag gillar! det blev inte så brokigt, annars gillar jag det oxå, men detta blev bättre!

martina sa...

Jag har många gånger tänkt göra så för det är riktigt snyggt!

Anonym sa...

Fint! Vitt och svart dominerar...
Ha det så bra.

Anonym sa...

precis så som jag tänkt göra men jag kommer aldrig till skott...måste först köpa en hylla och sen ta upp böckerna från källaren igen - nån gång år 3002 ;)