söndag 7 september 2008

SensuElle...

.... i dagarna kommer Elle Interiör´s nya nummer, där kommer en kul bilaga med. Det är Nordsjö som startat ett samarbete med Elle Interiör och tillsammans tagit fram en färgkarta med 16 trendkulörer. Kulörerna har fått kreativa namn som - KaramElle, VisuElle, EventuElle m.fl.
Det ska bli spännande att se hur detta tas emot hos våra kunder!

4 kommentarer:

jennys hus sa...

haha, vilka roliga namn:-) Ser ut att vara fina färger i kollektionen. Kram/jenny

Anonym sa...

Nej, nej, nej, kom inte dragandes med massa roliga färger nu när vi kommit till skott och målat vitt i det rum som stod på tur för renovering!!!

Köket är härnäst, men frågan är om vi verkligen ska sätta färg på de få väggar som är fria? Tål att tänkas på. Ska nog fixa kulörprover i alla fall.

Anonym sa...

Jennys hus: En del var riktigt fina, namnen var riktigt kul och utskicket var inspirerande!

alacs: det är ju fördelen med färg, det går ju lätt att byta kulör! Man kan ju bara måla ngn detalj! Jag är inte så djärv så det är inte säkert att jag själv testar på stora ytor, men man får se om det kan finnas någon liten vägg eller pall som kan behöva en make-over!

Anonym sa...

Vi har målat upp ett flertal av dessa kulörer i butiken nu i veckan. Riktigt snygga faktiskt!!! Kommer nog bli en favorit för min del. Kul! Trevlig vecka och en stor kram!!!