söndag 31 augusti 2008

helgarbete

Nu är snigel-entrén stängd för gott, brädan är utbytt och sedan bilden togs är den oxå målad en gång, hela gaveln på förrådet är även den målad en gång. Det känns riktigt skönt att det är gjort. Vi har även fixat till uteplatsens tak och satt upp lite krokar m.m. När jag höll på med garaget såg jag (igen) att den bruna porten är inget rolig. Skulle hellre se den i mörkt grått. Vi får se om inspirationen kommer och vädret i veckan tillåter målning.
Efter målningen är klar så finns det 3 lampor som har väntat i 2 år på att bli uppsatta, just nu har vi en ny modernare lampa vid entrén och en gammal ful lykta från tidigt sextiotal vid grovingången. Vore ju snyggare om båda var lika eftersom dom är nästan bredvid varandra. Dom andra två ska sitta på garaget på väg upp mot ingången. En sak är ju säker, har man hus är man aldrig sysslolös! Godkväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har det hänt en hel del grejor sedan jag var hos dig. Snart dags att komma på besök igen. ;-) Hur går det med dom nonchalant lutade tavlorna??? :-D Vi måste höras i veckan och stämma av torsdagens rutt bland inredningsbutikerna. :-) Kraaaam på dig!!!

Anonym sa...

dom nonchalanta tavlorna kanske kan arrangeras i morgonkväll då sambon är iväg på tjänsteresa! Jag tog en bild och var på väg att göra ett inlägg,men det blev fasaden i fokus! Vi kan väl höras i morgon eller på tsdag kväll om rutten!
kram och godnatt